Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.2024, 21:49

Комунальний заклад "Великознам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3"

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

09:21
Суд на Інтернетом

Світ змінився з приходом глобальної комп'ютерної мережі Інтернет. У людства з'явилися фантастичні можливості в області комунікацій. 
Сьогодні не виходячи з будинку можна познайомитися і поспілкуватися з людьми, що знаходяться далеко за межами вашої країни, а можуть бути і взагалі на іншому континенті, можна придбати різні товари і послуги, знайти роботу і багато чого ще. 
Проте, далеко не все так просто і радісно, як може здатися на перший погляд. Глобальне розповсюдження комп'ютерних мереж несе в собі ряд проблем, про які ми мало замислюємося, але про які слід знати. Пропаганда насильства та жорстокості, інтернет-залежність, шахрайство, піратство – це далеко не весь список негативних наслідків від використання глобальної мережі. 
7 квітня учні Великознам’янської школи №3 показали театральну виставу присвячену цій проблемі. Дія відбувалась в залі суду, де учні старших класів перевтілилися в суддю, адвоката та прокурора. Як і в справжньому суді були свідки захисту і свідки звинувачення, які розповідали про плюси і мінуси глобальної мережі Інтернет. Учні-свідки приміряли на собі різноманітні професії, які пов’язані з Інтернетом. Усі розповіді були наочно підкріплені показом презентацій. В виставі було задіяно 22 учня, які попри хвилювання справилися зі своєю задачею. 
Для нашої школи театральні вистави нажаль є не дуже звичною подією, а причина все в тому що в школі немає театрального гуртка. Готуючи дітей до вистави, я зрозуміла що дітям дуже цікаво приймати участь у подібних заходах. Діти в школі не вчаться жити, вони живуть в ній. 
Засмутив той факт, що батьки майже всіх учнів-учасників не відвідали даний захід, чим виявили свою байдужість до шкільного життя своїх дітей. 
Хотілось би подякувати психологу школи Поляковій Г.П. в допомозі підготовки дітей до виступу, в організації танців, Петрову С.М. в найкращому музичному супроводі. 
За підтримки спонсорів усі учасники отримали нагоду поїхати до міста Запоріжжя. 

 

Фотозвіт

Куктенко І.С., вчитль інформатики

 

Переглядів: 448 | Додав: I_Sergeevna | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
uCoz