Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 07:43

Комунальний заклад "Великознам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3"

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

21:28
День безпечного Інтернету

  В сучасному світі Інтернет став невід'ємною частиною нашого життя. Зараз у ньому працюють більш ніж 300 мільйонів людей, більшість з яких діти. Тому дуже важливо щоб діти мали уявлення про всі небезпеки, які можуть їх очікувати у всесвітній павутині.

  В той час як на думку одних, Інтернет дає людям багато цінної інформації, інші вважають, що доступ до такого великого об'єму інформації, створює багато проблем. В день безпечного Інтернету, ми, з учнями нашої школи вирішили розібратися як працювати в глобальній мережі так, щоб було і корисно, і безпечно.

  До дня безпечного Інтернету, 6 лютого, учні 9 го класу Маленко Діана, Кириченко Даша, Щедріна Валерія, Тетер Олександр та Фурсова Ілона приготували доповіді для школярів молодших класів, в яких вони розповіли про всі небезпеки які можуть траплятися у мережі. До переліку інтернет-загроз відносять комп’ютерну залежність; розходження між реальним «я» і своїм інтернет-образом; доступ до небажаного контенту (так званий дорослий контент); інтернет-шахрайство, яке зараз набирає обертів; зараження комп’ютера шкідливим програмним забезпеченням; он-лайн насильство та багато іншого.

  Для здобуття практичних навиків учні спробували на прикладі дівчинки Скріпочки пройти весь шлях інтернет-знайомства та інтернет-шахрайства.  Наприкінці нашого уроку учні визначили правила користування мережею та створили обіцянки про те як вони тепер будуть поводити себе в Інтернеті.

  Світова громадськість приділяє особливу увагу питанням безпеки дітей, що відносяться до найбільш вразливої категорії користувачів Інтернету. Тому в подальшому ми продовжимо залучати учнів, а також їх батьків до користування Інтернетом безпечно.

Переглядів: 389 | Додав: I_Sergeevna | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
uCoz