Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВівторок, 16.04.2024, 15:16

Комунальний заклад "Великознам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3"

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

11:05
КРОК У МАЙБУТНЄ РАЗОМ З УНІВЕРСИТЕТОМ

КРОК У МАЙБУТНЄ РАЗОМ З УНІВЕРСИТЕТОМ

Кожний випускник школи мріє про престижну високооплачувану роботу та професійну кар’єру, що дозволить йому заробляти таку кількість грошей, яка надасть фінансову можливість здійснювати його бажання, бути фінансово незалежним від батьків і у майбутньому їм допомагати.

Для того, щоб почати здійснювати свої мрії, випускнику школи потрібно вибрати затребувану на ринку праці професію, яка буде актуальною протягом багатьох років та поступити в університет, який може надати необхідні теоретичні знання та практичні уміння і навики, щоб бути висококваліфікованим спеціалістом та відповідати вимогам роботодавців на ринку праці і завдяки цьому влаштуватись на роботу.

Викладачі кафедри Мехатронні системи та транспортні технології Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного професор Анатолій Панченкопрофесор Анжела Волошинадоцент Олег Болтянськийстарший викладач Ірина Мілаєвастарший викладач Сергій Волков проводять активну профорієнтаційну роботу з випускниками шкіл Кам’янсько-Дніпровського району. Активно співпрацюють з відділами освіти ОТГ та директорами шкіл.  Головним завданням даної роботи є надання випускникам практичних порад і рекомендацій з особистісного розвитку і успішного вибору професійного шляху від фахівців.

Завдяки активній профорієнтаційній роботі викладачів кафедри МСТТ випускники шкіл Кам’янко-Дніпровського району навчаються на всіх факультетах ТДАТУ імені Дмитра Моторного.

Зустрічі зі школярами  завжди є теплими, приємними і позитивними. Сподіваємося, що талановита молодь буде й далі наслідувати приклад своїх земляків – вступатиме до ТДАТУ та досягатиме висот у навчанні, кар’єрі та суспільно-політичному житті.

Воробйов Сергій 12 АІ (випускник Кам’янсько-Дніпровської школи-інтернату) 2020 рік

З першого дня навчання на механіко-технологічному факультеті ТДАТУ я з головою поринув у студентське життя. Тут створені найкращі умови для навчання і дозвілля. Працює багато спортивних гуртків, у яких можна розкрити свій потенціал. В університеті дають гідну освіту – з такими знаннями не соромно буде влаштовуватися на роботу. Усі викладачі завжди підтримують студентів, і навіть можуть допомогти порадою в особистих питаннях.

Куратор моєї групи доцент кафедри МСТТ Олег Болтянський.
 

Стрельчук Богдан, 21 АІ (випускник Заповітненської ЗОШ) 2019 рік

Обрав ТДАТУ тому, що вважаю його одним із найперспективніших закладів вищої освіти для розвитку себе і своєї особистості. Мої очікування виправдалися - всі предмети викладаються на високому рівні, проте матеріал зрозумілий кожному. В університеті дуже професійні викладачі, які знають своє “діло”, і виконують його дуже вміло. Навчаюсь на механіко-технологічному факультеті, з першого курсу беру активну участь в студентському науковому гуртку.

 

Дума Анна, 11 ХТ (випускниця Заповітненської ЗОШ) 2020 рік

Я дізналась про університет від своїх друзів. Як і вони, я задоволена тим, що університет надає можливість стати справжнім фахівцем своєї справи. До нас приїздили з профорієнтацією студенти ТДАТУ, які раніше навчалися у моїй школі. Часто приїздили викладачі кафедри МСТТ доцент Олег Болтянськийстарший викладач Ірина Мілаєвастарший викладач Сергій Волков, які цікаво розповідали про свій заклад вищої освіти та подальші перспективи. Також багато інформації дізналася з офіційного сайту ТДАТУ. Зараз у стінах університету я отримую необхідні професійні знання та навички на факультеті агротехнологій і екології, зустріла багато нових друзів, приймаю активну участь у  студентському науковому гуртку.

 

Щербина Сергій, 21 АГ (випускник Водянської ЗОШ №1) 2019 рік

У 2019 році я став студентом ТДАТУ. Навчаюсь на факультеті агротехнологій і екології.  Спеціальність – агрономія. Провчився вже два роки і що я можу сказати про даний університет. По-перше, я у захваті від викладачів, вони не просто подають матеріал, а прагнуть навчити нас, вкласти у нас свої знання. По-друге, умови у гуртожитку на досить високому рівні. І насамкінець, у ЗВО багато сучасного обладнання, що дає змогу отримувати не лише теоретичні, але й практичні знання.

 

Рябошапка Юлія, 21 АГ (випускниця Водянської ЗОШ №1) 2019 рік

Здавалося б, що робить дівчинка в арготехнологічному університеті? Але я ще жодного разу не пошкодувала, що вступила саме факультет агротехнологій і екології до ТДАТУ. Чудовий викладацький склад, найновіше обладнання, багато цікавинок і сприятлива атмосфера для навчання.

 

Злоєдова Анастасія (випускниця Водянської ЗОШ) 2016 року

Кажуть, що студентські роки найкращі у житті. Я можу впевнено сказати, що п’ять років навчання у ТДАТУ стали найкращими для мене. Спершу мене вразила особлива атмосфера, тут приємно просто проводити час і чудово налагоджене не лише навчання, а й дозвілля. А знання і досвід, які я отримую в ТДАТУ не забудуться просто так, вони стануть міцним фундаментом в житті і кар’єрі. Крім цього, навчальні корпуси університету розташовані близько один від одного, а гуртожитки в десяти хвилинах ходьби. Усім рекомендую цей ЗВО.

 

Бондаренко Катерина (випускниця Водянської ЗОШ) 2016 року

Я дуже задоволена освітою,  яку здобула в ТДАТУ, її якістю, що  дає свої плоди. Я впевнена, що здобуті знання допоможуть мені у досягненні успіхів у житті та професійній діяльності.

 

Рекрутенко Андрій 22 АІ (випускник Дніпровської ЗОШ №2) 2019 рік

Я обрав ТДАТУ через те, що це - один з найкращих аграрних університетів України, і тут можна отримати добру базу знать з обраної спеціальності. Навчаюсь на механіко-технологічному факультеті. Тут немає нічого зайвого: ти вивчаєш те, що тобі потрібно. Багато моїх знайомих закінчили ТДАТУ і зараз працюють в провідних компаніях України.

 

Ляшенко Євген 21 АІ (випускник Кам’янсько-Дніпровського НВК №2) 2019 рік

Я обрав ТДАТУ за декількома факторами. Перше - динамічний розвиток університету. З кожним роком база оновлюється і стає кращою. Друге - університет пропонує широкий вибір спеціальностей з великими перспективами. Не шкодую, що поступив саме на механіко-технологічний факультет.

 

Грицан Володимир 21 ЕЕ (випускник Кам’янсько-Дніпровського НВК №2) 2019 рік

З кожним днем, навчаючись на факультеті енергетики та комп’ютерних технологій ТДАТУ, я все більше розумію, що зробив правильний вибір. Добре обладнані аудиторії та можливість обрати перспективну професію стали головними чинниками вступу до університету. Мені подобається, що більша частина занять - практичні, де викладачі обговорюють матеріал зі студентами, закріплюючи його. Тут навчають передовим технологіям, допомагають застосовувати професійні навички та розвивати свої здібності.

 

Клейменов Микола 31 АІ та Басараб Іван 32 МН (випускники Благовіщенської ЗОШ) 2018 рік

Клейменов Микола: Вибрати майбутню професію – вибір відповідальний і нелегкий. Але мені пощастило обрати бажану спеціальність і навчатись в одному з кращих університетів країни. Навчаючись на механіко-технологічному факультеті – я можу стверджувати, що пишаюсь своїм вибором. Університет давно став для мене рідним! Викладачі – приємні, позитивні, освічені, завжди йдуть назустріч студентам. Куратор моєї групи старший викладач кафедри МСТТ Ірина Мілаєва.

Басараб Іван: ТДАТУ – університет з віковим досвідом, який він несе через покоління. Я навчаюсь на факультеті економіки та бізнесу. Коли ти приходиш на сесію чи консультацію, до тебе ставляться привітно і з розумінням, тобі допомагають та дають знання, які ти використаєш в своєму майбутньому. Вибираючи з декількох  ЗВО при вступі, я з певністю можу сказати, що вибрав найкращий!

 

Детальніше …

ТДАТУ – ЛІДЕР ВИЩОЇ ОСВІТИ УКРАЇНИ. СУЧАСНА ОСВІТА, СУЧАСНИЙ УНІВЕРСИТЕТ, СУЧАСНИЙ ТИ! САМЕ В ЦЬОМУ УНІВЕРСИТЕТІ ХОЧЕТЬСЯ ТВОРИТИ ТА НАВЧАТИСЯ. САМЕ ТУТ ТВОЯ МРІЯ!

Доцент кафедри МСТТ Олег Болтянський

 

 

Переглядів: 260 | Додав: shepilovvitalia | Рейтинг: 4.8/4
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
uCoz