Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 27.04.2024, 05:58

Комунальний заклад "Великознам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3"

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

23:15
Свято Різдва у нашій школі

В Україні найбільшими новорічними святами є: Новий рік, Святвечір, Різдво Христове.
Різдво Христове святкується 7 січня. 
В ніч перед Різдвом багато століть тому назад у небесах спалахнула Віфлеємська зоря, що віщувала прихід у світ Любові, Чистоти, Віри й Надії. Багато століть пройшло, але щороку відблиск цієї Зірки запалює в будинках різдвяні свічі, будячи в наших серцях Віру у Добро та Любов. А вранці прозорий дзвін оголосить про народження Христа, і в чистому голосі молитви, що летить угору, буде та ж сама Віра в Добро й Любов...
Ось і до нашої школи завітало це свято. Учні під керівництвом Точиліної Лариси Миколаївни занесли Віфліємівську зірку, а разом з нею Любов, Віру і Надію на добро. 
Неперевершеними ведучими були Негусторова Тетяна та Максимчук Юлія, учениці 10 класу . Та яке ж Різдво без колядників? Які ж вони були гарні: одягнені по-святковому, за традиціями та звичаями. В їхньому виконнанні прозвучали різдвяні колядки " Нова радість стала ", " Рождество Христово ", " Ой щедрик, щедрик ". Волошкіна К. і Тропіцина К. виконали пісню " Старий рік минає ". 
Як ми знаємо, кожна матір вкладає свою дитину спати з колисковою. Діва Марія теж співала такі пісні Христу. І наша надзвичайно чарівна Точиліна Л.М. заспівала колискову своїм тендітним голосом, і ця пісня заграла в серці кожного. 
На концерті було обіграно уривок із твору " Вечори на хуторі біля Диканьки ". Роль гарної дівчини Оксани дісталася Ягуповій Катерині, учениці 11 класу, яка блискучо обіграла цю роль та заспівала пісню " Я же говорила ". Перед кожним справжнім коханням стає якась перешкода, ось и наша вередлива Оксана вимагає від Вакули, якого зіграв Козлов Геннадій, учень 10 класу, черевички, які носить сама королева. Як справжній чоловік Вакула не може відмовити коханій і дістає для своєї дівчини черевички. 
Закінчилося це дійство колядкою " Добрий вечір тобі, пане господарю". 
Всі зі свята вийшли задоволені, з позитивними емоціями, яких так не вистачає часом.

Іванова Тетяна, 9 кл.

 

Переглядів: 351 | Додав: I_Sergeevna | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
uCoz